top of page

Instant Transformation

Instant Transformation innehåller en mängd unika verktyg som möjliggör snabba förändringar på många typer av tillstånd i våra kroppar och begränsningar i våra liv. Det kan vara smärta både mentalt- emotionellt och fysiskt som transformeras med en möjlighet att skapa. Ny forskning inom kvantfysik och medvetenhet banar väg för teknologier vi tidigare trodde endast existerade i science fiktion.I Instant Transformation ser vi smärtan som en början på lösningen och inte som ett problem. Vi ser smärta som en budbärare som har information till oss. Utgångspunkten är att våra oönskade tillstånd skapas av undermedvetna inlärda övertygelser om livet och orsaken till varför vi ibland har smärta.

Med hjälp av öppna frågor lyfter vi fram dessa övertygelser till medvetenhet. Ibland räcker det med att bara bli medveten om att dessa övertygelser styr oss och då släpper ofta tillståndet snabbt. Det går även bra att applicera detta på relationer, sin ekonomi, affärsplan och annat. Bara fantasin begränsar vad som är möjligt att förändra.


Observera att det är klienten som tillåter och möjliggör förändringar - practitionern är en assistent som coachar klienten under sessionen.
Det är ingen garanti att resultatet blir 100 % men ofta blir det ett markant resultat.

Din investering

Kostnad: 1 800: - / 90 min 

Plats: Segeltorp/ Stockholm eller digitalt via Messenger eller Skype.

bottom of page