top of page

Lyssna

På den här sidan hittar du olika podcasts där jag varit gäst. 

Jag önskar dig en spännande lyssning!

Poddar

nedladdning.jfif

Astrid & Lovisa - Visionsvägen

Vi träffade Ann Henemo på Harmoniexpo, som berättade om kraftplatser i vår närhet, magiska kyrkoplatser och naturens helande energi. Lyssna på podden HÄR

nedladdning (1).jfif

Mediumpodden - Medium & Healers i Stockholm på AW

Vivi Linde, Camilla Elfving, Pierre Hesselbrandt, Elisabeth Edborg, MariaTherese Bohman Agerhill, Ann Henemo och Marita Pettersson ger lite tips och råd om vad man kan göra för att utveckla och utforska sin andlighet och medialitet. 

Avsnittet är inspelat på “Baras ställe” på Södermalm där det samlats ett gäng sköna medium & healers för att ha en bransch-AW. Lyssna på podden HÄR

nedladdning (1).jfif

Mediumpodden - Shamanism, runor & den fornnordiska gudasagan

Att gå shamanens väg.
Vad är shamanism? Vad innebär det att vara shaman? Runor – Uthark & Futhark.
Vad är en utesittning? Varför valde Ann att gå den shamanskt vägen?
Andliga vägledare. Relationen till andevärlden. Portvakt till våra förfäder.
Väderstrecken och elementen. Den fornnordiska gudasagan. Lyssna på podden HÄR

nedladdning (1).jfif

Mediumpodden - Hus & platsrening, spöklinjer, stänga andeportaler mm

En ytterligare dimension gällande Hus & platsrening.
Obehagliga upplevelser fick Ann att utveckla sig vidare. Samarbetet mellan världarna.
Currylinje, hartmanlinjer & vattenådror i hus skapar Kraftplatser. Kraftplatser som skapar andeportaler. Spöklinjer där det går entiteter. Vad är det och hur skapas de?
Kontakten med väktaren på platsen. Hur andevärlden skyddar oss. Energifenomen mm…

Lyssna på podden HÄR

nedladdning (1).jfif

Mediumpodden - Kraftplatser, energifält, platsväktare & magiska kraftplatser 

Hur Ann genom att kommunicera med platser fick kunskap från dem.
Vad är en kraftplats och hur uppstår de? Vad är en platsväktare? Läroplatser, Heliga platser & ceremoniplatser. Kosmisk jordstrålning, energistrukturer, energifält, ley linjer, curry- och hartmannkors, labyrinter mm… 3 typer av kraftplatser. Kommunikationsstenar. Jordchakran. Tips på kraftplatser att besöka.

Lyssna på podden HÄR

Attraktionslagen-2.0.png

Attraktionslagen 2.0 - Lili Öst -#181 Veckans gäst - Ann Henemo

I det här avsnittet träffar ni Ann Henemo igen. Certifierad healer, certifierat medium och Schaman tillika en av mina andliga mentorer. Vi pratar om något som är viktigt för oss alla – att skydda oss. Mot vad kanske du undrar? De flesta går omkring som läskpapper, helt ovetandes om hur mycket energier (utan selektering) vi släpper in i vår kropp dagligen. När vi mediterar öppnar vi dessutom upp våra chakran och sitter helt “nakna” med vidöppna chakran och har vi inte skyddat oss innan vi går upp i högre dimensioner, kan faktiskt på ren svenska – vad skit som helst komma in… I detta avsnitt har vi fullt fokus på energier, hur och varför vi har allt att vinna på att bli “energimedvetna”. Ann bjuder oss även på en övning i hur vi skyddar oss. Happy listening!

Lyssna på podden HÄR

Attraktionslagen-2.0.png

Attraktionslagen 2.0 - Lili Öst -#189 Veckans gäst - Ann Henemo

I dagens avsnitt får ni träffa Ann Henemo som arbetar som schaman, reiki master och certifierad andlig coach. Ett spännande samtal som ibland tar oss med till otippade ämnen och ofattbara historier från den verklighet som Ann arbetar i. Vi pratar kraftplatser, leylinjer och currylinjer. Hur hon och hennes kollegor arbetar för att säkerställa att de ser samma energier och framförallt pratar vi om det spånnande arbete som vi gjort tillsammans de senaste sex månaderna som handlar mycket om att plocka bort saker som ofta inte är våra egna men som ändå förstör för oss. Ett annorlunda avsnitt som säkert får en och annan att stanna upp och tänka till.

Lyssna på podden HÄR

bottom of page